PRIVACYPERFECT NEWS

PrivacyPerfect introduceert DPO-as-a-Service voor compliance consultancy

Oct 13, 2020 10:41:39 AM / by PrivacyPerfect posted in DPO, DPO As A Service

SaaS-oplossing zorgt voor 20% tijdsbesparing bij data privacy impact assessments en maakt consultants schaalbaar 

Rotterdam, 13 oktober 2020 - PrivacyPerfect, leverancier van privacy compliance-oplossingen, biedt een nieuwe oplossing aan voor compliance consultants: DPO-as-a-Service. Hiermee kunnen consultancybureaus van elk formaat geavanceerde compliance cloud software inzetten. Doordat zij met DPO-as-a-Service hun werk deels kunnen automatiseren, is het mogelijk 20% sneller een Data Protection Impact Assessment (DPIA) uit te voeren. Hiermee kunnen consultancy-organisaties hun werkzaamheden eenvoudig opschalen en hun klantportfolio uitbreiden. 

Read More

PrivacyPerfect introduceert nieuwe DSR-module voor eenvoudig afhandelen informatieverzoeken

Jul 30, 2020 9:30:00 AM / by PrivacyPerfect

Verwerking ‘verzoeken van betrokkenen’ conform de AVG niet langer een zeer kostbaar en tijdrovend proces 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verleent personen rechten om controle te houden over de verwerking van hun persoonsgegevens. Via een ‘verzoek van betrokkene’ kan ieder individu gebruik maken van deze rechten. Het kan onder andere gaan om het recht op inzage, het recht op vergetelheid, het recht op rectificatie en het recht op overdraagbaarheid van gegevens. Het reageren op deze verzoeken is een kostbaar en tijdrovend proces met veel handmatige taken en een strakke deadline van een maand. Om de afhandeling van verzoeken eenvoudiger en sneller te maken, introduceert PrivacyPerfect, leverancier van privacy compliance-oplossingen, de DSR-module. 

Read More

PrivacyPerfect behaalt ISO 27001-certificering voor databeveiliging

Jul 17, 2020 2:31:00 PM / by PrivacyPerfect

PrivacyPerfect, leverancier van privacy compliance-oplossingen, heeft de ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging behaald. Hiermee toont PrivacyPerfect aan dat het beschikt over een solide managementsysteem voor databeveiliging en dat ook de software-oplossingen voldoen aan de strengste normen voor databeveiliging en de privacywetgeving. 

Read More

    Lists by Topic

    see all
    harmas_Rajztábla 1-1
    Keep informed!
    Sign up to the Weekly GDPR Digest now.